RO Study
👤
Bigblrdd375
Bigblrdd375
09-11-2020
Limba română
a fost răspuns
pls ajutor am nevoie rpd
Răspuns :
Andreea9144
Andreea9144
09-11-2020
Răspuns:
4.capacitatea de cazare
5.cinci stele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Trei Fracții Ordinare, Reprezentați Ai Fiecărui Număr Rațional. A)7supra3va Rog Ajutați Mă Dau Coroana plus 20 De Puncte
Cum Se Notează Temperatura In Scara Fahrenheit?
II. Completați Fiecare Spațiu Cu Termenul Corespunzător Din Lista Dată A În Vara Anului 1877, Conducerea Armatei Româno-ruse Pe Frontul De La Plevna A Fost Acor
Am Nevoie De Ajutor Va Rog. Dau Coroană, 5 Stele (dacă Este Corect) Și 60 De Puncte. Este Urgent, Vă Rog!
Text Argumentativ Despre Importanta Autocontrolului, Dau Coroana În Doua Secunde,cât Mai Repede Ca Mâine Dimineață Am Romana
E Urgent COMPLETEAZĂ CU CUV CU INTELES ASEMANATOR MODEL:NEA-OMATtrei Exemple (3 Cuv Cu Sens Asemănător ORICARE CUV NUMAI SA AIBA SENS ASEMANATOR
Ex 3 Va Rooooooggggggggg
16. De Ce Crezi Că Minos Nu Il Lasă Pe Minotaur Să Piară De Foame? Alege Dintre Variantele Urmatoard A. Este Fiul Său Şi Nu Vrea Să-l Ucidă; B. Nu Vrea Să-și Re
Relaționează Exponenții Ai Lumii Animale Cu Următoarele Însușiri Harnice Înțelepciune Șiretenie Regalitate
Notăm Cu D Mijlocul Segmentului EF . Determinați Coordonatele Punctului F In Următoarele Cazuri A) E (-3,2) Si D (4,-5) B)E(8,7) Si D ( -2 ,-5)c) E(-1,6)si