RO Study
👤
Dariaiaiaiiah
Dariaiaiaiiah
09-11-2020
Matematică
a fost răspuns
este urgenttt va roggg dau coroana
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
09-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Determine Toate Numerele Naturale De Forma Ab , Ştiind Că :a.) 1ab+1ba= 299 ; B.) A0b+b0a = 505 ; C.) Aabb+bbaa=3333 ; D.) Aba+bab=777.
Diferenta A Ddoua Nr Este 16 Iar Suma Patratelor Lor Este 706 Aflati Produsul Dintre Cele Doia Nr.
Cine Imi Da Trasaturile Genului Epic Si O Comp Cums A Argumentez, Ca Nu Stiu Ce O Sa Ne Dea LUNI ! ...
VREAU UN PLAN DE SEMNIFICAREA A UNUI MESAJ DINTRU-N TEXT. EX: În Seara Aceea De Ajun Eram Nespus De Agitat. Cu Îngrijorare fără De Seamăn Mă Rep
Cum Sa Argumentez Ca O Opera Are Ca Mod Principal De Expunere Descrierea???
2Fie A Bo Coarda A Cercucul C (o R) Aflati Distanta De La O La A B Stiind Ca A B = 4radical Din 3 Si R = 4 Cm3 Aflati Lungimea Unui Cerc Cu Raza De 4 Cm
Cine Imi Poate Spune Trasaturile Genului Epic?
In Reperul Cartezian XOy Se Considera A(-1,-2),B(1,2) Si C(2,-1) . Sa Se Calculeze Dinstanta De La Punctul C La Mijlocul Segmentului AB.
Expresivitatea Unei Figuri De Stil.Cum Fac Sa Scriu 3-5 Sau 10-15 Randuri Despre Asta? Un Exemplu General As Vrea.Si La Expresivitatea Unei Imagini Tot La Fel.
Se Considera Functia F: R - R, F(x)= (1-√3)x+√3. Determinati Numerele Rationala A Si B Pentru Care Punctul A(a;2b+3b√3) Apartine Gf(grafucului Functiei)