RO Study
👤
Tudoracheanamaria13
Tudoracheanamaria13
09-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Repede dau coroana!
Răspuns :
DamianVlad
DamianVlad
09-11-2020
Răspuns:
a)2^5-49+169=152
b)1000
c)0
d) 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Magazin Sau Primit 56 Păpuși Ambalate Care 3 Și Câte 4 Într-o Cutie. Numărul Cutiilor Cu Câte 3 Păpuși Este Egal Cu Numarul Cutiilor Cu Cate 4 Papusi. Cat
Help !!!! Vă Rog Îmi Trebuie Urgent Exercițiul 8 Și 9
Pe Tabla Sunt Scrise Mai Multe Numere Naturale Consecutive Impare. Ultimul Număr Este Cu 36 Mai Mare Decât Primul Număr. Cate Numere Sunt Scrise Pe Tabla?
Care Sunt Cele 3 Pluraluri Ale Cuvântul Corn
Pe Planul Triunghiului Abc,m(A)=90,cu AB=18 Cm Si AC=24 Cm,in O,centrul Cercului Circumscris Lui,se Ridica Perpendiculara MO,cu MO=20 Cm.Aflati Distantele De La
Va Rog Am Nevoie De O Diagrama Euler Medic -a Tata-b Bunic-c Medic Bolnav-d Bolnav De Nervi-e Fa Un DesenDupă Reguli IncalcataBolnav Este Persoana Care Suferă D
Am Nevoie Urgent De Ajutorul Vostru, Al Celor Care Inteleg Asemenea Exerciții!!!!!! Ajutoor!
Dati Exemple De : A) Adaptari Ale Animalelor Parazite B) Adaptari Și Comportamente La Animalele Prada Și Animalele Prădător Va Rog Sunt In Ora E Urgent
Calculează 24+d+62=126 Va Rog Dau Coronita
Construieste Enunturi Respectand Urmatorele Cerinte: a) Atribut Substantival Prepozitional Exprimat Prin Substantiv In Ac. b) Nume Predicativ Exprimat Prin Subs