RO Study
👤
Covaciramona955
Covaciramona955
08-11-2020
Limba română
a fost răspuns
cum crezi ca arata primul om
Răspuns :
Alessiaraduica
Alessiaraduica
08-11-2020
Eu cred ca primul om arata ca o maimuta,care mergea in patru labe,dar avea o minte dezvoltata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adrian A Rezolvat Într-o Zi 15 Probleme, În A Doua Zi De 3 Ori Mai Puține ,iar În A Treia Zi , Jumătate Din Nr. Problemelor Rezolvate În Primele Două Zile.Cate
Alcătuiește Câte O Propoziție În Care Subiectul Să Fie Exprimat Prin Substantiv Comun Și Substantiv Propriu.
Daca Pun Cate 7 Kg Mere In Cate O Lada, Imi Raman 18 Kg, Iar Daca Asez Cate 10kg Intr O Lada Imi Raman 3 Lazi Goale.ce Cantitate De Mere Am?
Compune O Problema Care Sa Rezolve Prin Expresia Numerica : a+2-3+6=10
Calculati Produsul Scalar OG*OG, Unde G Este Centrul De Greutate Al Triunghiului ABC, Iar O Orice Punct Din Plan ( Ambii OG Sunt Vectori)
Ex 25 La Geometrie.
Alcatuieste O Compunere De 100-150 De Cuvinte,care Sa Se Incheie Cu Proverbul: Lauda De Sine Nu Miroase A Bine!
Doua Argumente Pentru Care Pelicanul Este O Pasare Pe Cale De Disparitie???
In Cit Timp Un Fierbator De Apa Cu Puterea De 1kw Incalzeste 10 L De Apa De La 20 Grade Celsius Pina La 80 Grade Celsius . Pierderile De Energie Constituie 15 %
F->D->R, F(x)=x Patrat+2ax+b/x Patra-1 Sa Se Determina A Si B Astfel Incat Functia F Sa Fie Constanta Si Sa Se Determine Ecuatia Asimptotei Spre +infinit