Răspuns :
Răspuns:
In spre scoala Nr 1 . Cu ghiozdanul in spate ,asteapta sa auda inca odata clopotelul care suna .Pe banci sunt aranjate manualele elevilor care vor invata din ele lucruri noi .Toti povesteam cum ne-am petrecut vacanta si unde am fost ,cum ne-am distrat etc .Asteptam toti cu nerabdare reiceperea unui nou an scolar si sa ne revedem cu profesorii si colegii nostrii .La scoala invatam multe lucruri noi care vom avea nevoie de ele in viata .Scoala este importanta si are un mare rost in viata oamenilor .Toti ne-am reintalnit dupa doua luni si jumatate .In prima zii avem multe emotii ,mai ales copii din clasa a 5-a care fac cunostinta cu Diriginta lor,care este o profesoară de Geografie.
Explicație:
Vreau coroana,mulțumesc!
Explicație:
Azii e prima mea zi la o scoala noua. Am multe emotii. M-am sculat mai de dimineață ca sa nu întârzii. Sper sa am niste colegii înțelegători sii linistiti. In drum spre scoala imi imaginam cum arata clasa mea noua si profesoara. Ajungând la scoala profesoara ma prezentat clasei. Era a asa frumoasa si blânda. M-am asezat in banca unde ma pus si am inceput orele. Prima lectie era matematica. Am încercat sa nu raspund colegiilor la întrebări in timpul orei ca sa nu fac galagie. La pauza sau aproporiat foarte multi copii de mine ca sa ma cunoască. Aveam foarte multe emotii. Dupa școală am ramas sa îi cunosc pe toti mai bine.
Cand am ajuns acasa le-am spus părinților si eii sau bucurat foarte tare ca mie mi-a placut la noua mea scola