RO Study
👤
Didareca
Didareca
06-11-2020
Matematică
a fost răspuns
să se calculeze suma a3+4a5-a10
Răspuns :
Jsksksksk
Jsksksksk
06-11-2020
Răspuns:
13a
Explicație pas cu pas:
a3+4a5-a10
3a+20a-10a=23a-10a
1
3
a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați Ma ❤✨6.Scrie Un Text De Șapte-opt Enunțuri În Care Sa O Prezinti Pe Europa, Persoanajul Din Legenda Citită. Descrie Înfățișarea Ei, Menționeaza
Europene, În Anul 2008, Exprimate La Mia De Locuitori (%). Ta Rata Natalităţii Şi Rata Sursa: Institutul Naţional De Statistică, Anuarul Statistic 2009 - Estimă
Matematică. Clasa A VIII-a Activităţi De Învăţare PE Intelegere * Umuloy In Bere 1. În Tabelul Următor Am Notat Cu I, R, Ab, D, A Şi Latura Unui Cub, Raza Cercu
Analiza Cazului: 1 Care Cauze Provoacă Incendiile Naturale? 2 În Care Regiune A Continentului Australia Sunt Frecvente Incendiile Naturale? 3 Care Sunt Consecin
2. Precizați Cine Este Personajul Care Face Descrierea De Mai Sus, Arătând Consecințele Imediate În Realizarea Organizării Acesteia (reperul, Mişcarea, Elemente
Desenează În Caiet O Carte De Odentitate Ca Matei Completează Desenul Tau Cu Cate Doua Exemple De A Animale B Plante C Corpuri Naturale D Corpuri Artificiale Va
Lucrați În Perechi. Descrieți, În 3-4 Enunţuri, Costumul Vostru Popular. Folosiți Fotografii, Desene, Imagini. Repere: A) Bărbaţii/femeile; D) Lungime; B) Eleme
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Rezumat Pe Capitole La Cartea Cititorul Din Pestera De Rui Zack Cartea Are 3 Capitole.Daca Puteti Sa Ma Ajutai Va Rog Sa Nu Luati
6. Fie ABCA'B'C' O Prismă Triunghiulară Regulată Cu Muchia Bazei AB = = 4√3 Cm Şi Înălțimea AA' = 6√3 Cm. Notăm Cu M Mijlocul Muchiei AB. A) Arată Că Volumul Pr
Scrie În Casetǎ Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Cuvintele Subliniate În Enunțul „Mi-am Reluat Studiile De Matematică Odată C Sunt Obținute, În Ordine