RO Study
👤
12342278
12342278
06-11-2020
Matematică
a fost răspuns
opusul nr 3 radical din 2
Răspuns :
1remus1
1remus1
06-11-2020
2 radical din 3 ............::::..,
Answer Link
Mikivlad
Mikivlad
06-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
- 3 radical 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dublul Triplului Sfertului Unui Nr Este 4.Care Este Nr?
Care Este Corecta? Sângele Oxigenat Este Propulsat În Artera Aortă Prin Contracţia: a) Atriului Drept Al Inimii b) Atriului Stâng Al Inimii c) Ventriculului Dre
Va Rog Mult Un Eseu Despre Categoria De Caini
Va Rog Din Suflet!!! Ajutati-ma!!! Nu Mai Știu Cum Se Calculează !! Va Raman Dator !!! Răspundeți Repede Va Rog
Cat Face X In Ecuatia 128-[48+6•7-(x:3+15):3=104 Dau Coroana
Se Considera Un Triunghi ABC Cu M( < A )=90° . Bisectoarelor Unghiurilor <B Si <C Se Întâlnesc În Punctul I . Măsura Unghiului <BAI Este Egala C
O Hidrocarbură Cu NE=0 Are Raportul De Masă C:H=36:7. Să Se Calculeze Masa De Hidrocarbură Ce Conține 7 Kg De Hidrogen.
Salut! Mă Ajutați Şi Pe Mine? "Ei Îl Închid Într-o Cuşcă, ÎN/LA Grădina Zoologică." (P.S. Dacă Mai Găsiți Greşeli În Această Propoziție, Vă Rog, Corectați-mă!
Un Țăran A Venit Intr.o Zi In Piața Cu 1315 Kg De Varză. Dimineața A Vândut De 4 Ori Mai Puțină Varza Decât Dupa Amiază. Sa Se Afle Câte Kg De Varză A Vandut D
Please Help Me SITUATIONS 1: Make A Conversation With Your Partner Using The Following Information: Student A: Ask Student B To Get Directions To Two Famous Pla