RO Study
👤
Erikaee1
Erikaee1
05-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana dacă ma ajuta cnva
Răspuns :
Bracacistefan
Bracacistefan
05-11-2020
Răspuns:
1-A £3.70
2-C £4.80
3-C £5.20
4-B £10.80
5-B £5.50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Rezolv Inecuatiile Si Ecuatiile
Fie Un Triunghi Isoscel Cu Baza De 16 Cm Si Perimetrul De 36 Cm.Aflati Aria Triunghiului.
Un Text De Sase-opt Propozitii Cu Titlul ,,Ora De Muzica" In Care Sa Folosesti. De Sase Ori Ortogramele Invatate. Va Rog Ajutatima!
[tex] \frac{x-1}{3} [/tex] -3(2x -[tex] \frac{5-2(x-1)}{4} [/tex]) ≥ X+2[tex] \frac{3}{4} [/tex]
Cine Imi Explica Va Rog Frumos Pe Scurt Primul Razboi Mondial? Pentru Ca La Scoala Nu Am Inteles Nimica Din Ce Ne-a Spus D-mna De Istorie.
Brotacelul Este O Broscuta Cu Capacitatea De A-si Modifica Culoarea Corpului In Functie De Culoarea Substratului Pe Care Sta ,devenind Invizibil Pregatindu-se D
In Cate Patrate Cu Perimetrul De 16 Cm Se Poate Imparti Un Dreptunghi care Are Perimetrul De 64 De Cm Si Lungimea Cu 8 Cm Mai Mare Decat latimea?
Media Aritmetica A Trei Numere Este 120,iar Doua Dintre Ele Sunt 5 Si 7. Afla Al Treilea Numar.
Am O Adunare De 3 fractii. Prima Are Numitorul X-2 , A Doua X+2 , Iar A Treia 4-x².Am Facut 4-x² = (2+x)(2-x).Intrebarea Este Cu Ce Amplific Primele Doua Fracti
Fie Functia F;h⁻1,0,2,3⇒R Data De F{x}=x₊2.Calculati f{⁻1}= , F{0}= , F{2}= ,f{3}= ?