RO Study
👤
Perdeaclanta
Perdeaclanta
05-11-2020
Istorie
a fost răspuns
după epoca modernă a urmat plsss ziceti
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-11-2020
Răspuns:
epoca contemporană....
Answer Link
Godiacnicoleta
Godiacnicoleta
05-11-2020
Răspuns:
Cred ca A urmat epoca contemporana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PROBLEME PROPUSE 1. Studiați Figura 7 Și Precizați În Care Caz Dreapta D Este Mediatoarea Segmentului AB
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Respectarea Unui Program Riguros Poate Sau Nu Să Contribuie La Succesul Personal, Rapo
Alcatuiti Cimpul Derivativ Al Adjectivul Tinar. Remarcati Derivatele Care Se Formeaza Conform Aceluiasi Model Ca Si De La Adjectivul Matur. *Incercati Sa Explic
Redacteaza Un Eseu De Minim 200 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Dacă Jocurile Sunt Diferite De La O Generație La Alta
Найдите Значение A : (-3) ,если : А)а=-27. Б)а=36 В)а=0 Г)а=-108
Va Rog Ajutati-ma Dau Coroana Chiar Am Nevoie Dau Coroana urgent Va Rog Frumos!!!!!
11. Stabiliți Dacă Triunghiurile Cu Vîrfurile A,B,C Şi Respectiv A₁, B₁, C₁ Sunt Aseme- Nea, Știind Că: M(ZA) = 63", M(
3 Continue The Following Sentences In Written Form. 1. I Want To Be More Sociable When.... 2. I Appreciate People Who... 3. When I Speak To Someone I... 4. 5. P
Matematica! Am Nevoie De Ajutor!
Ma Gandesc La Un Numar Pe Care Il Impart La 5 , Adaug Produsul Numerelor 73 Si 152 Si Scad 9 394. La Final Obtin 10056. La Ce Numar M-am Gandit. Va Rogg Pls