RO Study
👤
Stefisimpatica
Stefisimpatica
05-11-2020
Matematică
a fost răspuns
va rooog repede dau coroana
Răspuns :
Madametussauds
Madametussauds
05-11-2020
sper ca te am ajutat!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Răspunsuri La Întrebările De Mai Jos. a)De Ce Merge Dinu La O Altă Școală? b)De-a Ce Se Joacă Elevii În Timpul Pauzei? c)Ce I Se Întâmplă Băiatului C
Suma A Trei Numere Este 45. Numarul Cel Mai Mic Este De Trei Ori Mai Mic Decat Suma Cifrelor Sumei Numerelor. Numarul Cel Mai Mare Este De 9 Ori Mai Mare Decat
Povestirea In Romana Pe Scurt La Legenada Ghiocelului
Ma Ajuta Și Pe Mine Cineva ? Determină Nr De Electroni Din 46g Sodiu
Redactati O Compunere In Care Sa Relatati O Intamplare Petrecuta In Timpul Unei Conpetitii Sportive. Va Rog Mult ESTE URGENT, DAU COROANA
Completează Propozițiile Cu Denumirea Figurilor Geometrice: a)MN Este.... M___________N b)OP Este.... O___________P c)RDS Este.... R___
Dupa Ce Din Trei Silozuri S-au Scos Cantitati Egale De Cereale In Primul Siloz Au Ramas 450q In Al Doilea 670q Iar In Al Treilea De Patru Ori Mai Putin Decat C
Un Pepene A Fost Tăiat În 8 Parti Egale .ce Parte Din Pepene Primește Liviu?laura :eu Mănânc 3 Optimi Din Pepene ,iar Liviu Mănâncă Restul
Va Rog, Toate Adjectivele Pronuminale Posesive Din Secventa Urmatoare: -ce Spui Tu Straine? stefan E Departe bratul Sau In Taberi, Mii De Morti Imparte eu Sunt
Subliniaza Complementele De.mod Si.precizeaza Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima