RO Study
👤
Nana2007
Nana2007
05-11-2020
Geografie
a fost răspuns
am nevoie de ajutor pana la 21
Răspuns :
Kurapikachan
Kurapikachan
05-11-2020
Răspuns:
1.baikal
2.
3.america
4pamant arid
5.arctic
6.oceanul pacific
7indian
2
1nord
2deccan
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
D. Alcătuiește Câte O Propoziție Negativă, În Care Substantivul Cu Funcție Sintactică De Complement Prepozițional Din Fiecare Din Enunțurile Următoare Să Fie Co
Buna! Va Rog Ajutati-ma! Rezolvare De Clasa A Saptea. Pleasee Dau Coroana. REZOLVATI COMPLET!!
In Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AC Intersectat Cu BDin Punctul (O), Unghiul BAD =30° Şi Perimetrul Egal Cu 48 Cm. Distanta De La Punctul B
Buna! Va Rog Ajutati-ma! Rezolvare De Clasa A Saptea. Pleasee Dau Coroana. REZOLVATI COMPLET!!
Pe Latura BC A Triunghiului Isoscel ABC , Cu AB=AC Și M(A)=100 Grade, Se Consideră Punctul D A.î. BD=AB. Fie E Simetricul Punctului D Față De Dreapta AC.Să Se D
Mă Puteți Ajuta?plsssss
C 9 Rezolvați În Q Ecuațiile: x) = -2; a 2 22 +-X 5 5 5 -1 (3½-1 3 14 X = b P 4x 1-(43) 2 -1 4 X 2x+5 12
Am Nevoie De Rezumat La Cartea "intorcerea Pe Insula Robotilor "
3. Alcătuieşte Propoziţii, Respectând Următoarele Situaţii: Circumstanţial De Timp Substantiv Cu Prepoziţie Numeral Pronume Personal
G) Adjective Cu Sens Opus Sunt În Grupa: ,,mâinile Goale", „băieți Cuminţi"; „porumbelul Alb", „neagra Noapte"; ,,aerul Răcoros", „frumușel Cățel”. I) H) Sunt P