RO Study
👤
Iuliaaa67
Iuliaaa67
04-11-2020
Franceza
a fost răspuns
Eliminez l’intrus va rog ajutor!!!
Răspuns :
Bostandaria13
Bostandaria13
04-11-2020
Răspuns:
a) gros
b)doux
c)glacial
d)ovale
e)blanc
f)grec
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rolul Sistemului : Digestiv, Circulator, Excretor Si Respirator In Metabolism.
Va Rog Mai Am Vreo 2 Prob.8517-a X 3=7638 A 2a Este A;5+6700=6760
Intr-un Top De Hartie sunt 150 De Coli De Dictando, 120 De Coli De Matematica Si 160 De Coli De Hartie Alba. Determinati Numarul Minim De Coli Pe Care Trebuie
Salut. Era Un Program Online Care Mi-a Spus Doamna De Informatica, Ca Iti Face Scrisul Ca La Ziar Sau Ceva De Genu' ... Programu' Incepea Cu Tex ... Va Rog Spun
Un Model De Scuza fiindaca Nu Mi-am Facut Tema(fara Extraterestrii, Fara Decese Si Fara Faze De Genul Mi-am Uitat-o Acasa). Chiar Asta Ne-a Dat Doamna Profesoa
Intr-un Top De Hartie sunt 150 De Coli De Dictando, 120 De Coli De Matematica Si 160 De Coli De Hartie Alba. Determinati Numarul Minim De Coli Pe Care Trebuie
Din 800 De Elevi Ai Unei Scoli,120 Au Vârsta Mai Mica De 9 Ani.Cat La Suta Din Numărul Total De Elevi Reprezintă Numărul Elevilor Care Au Mai Mult De 9 Ani?
Am 3 Probleme Pe Care Nu Le Stiu Face:1.In Triunghiul Drept .ABC masura Unghiului A=90 De Grade, Ab =6 Cm Si Sin C=1 Supra 2.Calc Lung Lat Triungiului ,cos B
Dintr-un nr scadem 25. rezultatul obtinut se inmulteste cu 3 si se obtine 15. Calculati numarul.
7. Alcatuiti Enunturi In Care Predicatele Sa Fie Exprimate Prin Verbele A Aduna , A Discuta, A Alege, La Persoana A ||| -a , Numarul Plural