RO Study
👤
Elizapopa8
Elizapopa8
04-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog e urgent! Dau coroana!
Răspuns :
Musteataroman9
Musteataroman9
04-11-2020
1 very
2 as
3 over
4 their
5 well
6 that (al doilea)
7 of
8 such
9 sorry
10 my
Sper ca te am ajutat as vrea ft mult coroana :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG FRUMOS DAU COROANA ȘI 40 DE PUNCTE!!!!! În Triunghiul Isoscel ABC AB Egal Cu AC Unghiul BAC De 120 Grade Și BC=8 Cm a) Aflați Aria Triunghiului ABC b
Povestire Pe Scurt ,,Măgarul Cel Isteț” De Criastian Ioan Constantin E Urgenttt Acummm Dau Coroanaaa Dau 59 De Puncte
Awwwww De Corespundiore Rispun Unde A Waterisat" Broscufat A Pe Un Drum Pietruite B. Inte O Balta Noud C In Curtea Unui Gospodar
Este Corect Sa Spui Ca Eul Liric Povesteste? Sau Poți Fi Depunctat. Am De Asociat O Poezie Despre Copilarie Si Vreau Sa Scriu Ca Eul Liric Isi Povestește Copila
5p 3. Fie F: RR, F(x)=(4a-2)x -6a+6, AЄR. (2p) A)Aflați Numărul Real A, Ştiind Că Reprezentarea Grafică A Funcţiei F Conține punctul P(a,2).
Analizează Pronumele Personale, Indicând Funcţia Lor Sintactică. Vreau Să Spun Camí Plácea Să-l Ascult, Dar Uneori Îmi Venea Mie Să Întru În Pământ De Ruşine De
Cat E 2,(3)+1,25 Va Rog Cine Ma Poate Ajutaa
Salut Rezolvați Acest Exercițiu.Abc Dreptunghi A=90° AB=AC Și BC=10√2 Și TAbc=?
685. Alex, Ana Şi Radu Au Împreună 60 De Lei. Alex Are De Două Ori Mai Puţin Decât Are Ana, Iar Radu Are Cu 10 Lei Mai Mult Decât Ana. Câţi Lei Are Fiecare Copi
Cinci Exemple De Insecte Cu Comportament Ciudat. Repedeeee DAU COROANA!!!!!!!!!!!!