RO Study
👤
Vacaruselena12
Vacaruselena12
04-11-2020
Limba română
a fost răspuns
un sinonim pentru posibil
Răspuns :
Iuliandumitrescu06
Iuliandumitrescu06
04-11-2020
Răspuns:
sinonim pt posibil=cu putinta,poate,probabil
coronita te rog!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunaa, As Avea Nevoie De Ajutor La Ex 4 Urgent. Ofer Coroana, Am Nevoie De Raspunsuri Clare. Mersii
Desenează Un Triunghi .in Interiorul Acesteia Desenează Doua Pătrate Iar În Exterior Un Dreptunghi Și Un Triunghi Trasează O Axă De Simetrie A Patratulu
Conjugați Zece Verbe La PrezentImperfectPerfectul CompusPerfectul Simplu Mai Mult Ca Perfectul Viitor Pls Repede
10. În Diagrama Cu Bare Orizontale Din Figura Următoare Este Ilustrată Repartiţia Notelor Obținute De Elevii Unei Clase La Testul De Evaluare Inițială. A) Calcu
Realizati Carți Poștale Cu Imagini Din Locul Vostru Natal. Organizați O Expozitie. Iată Câteva Sugestii Pentru A Reuși: Stabiliți Responsabilitățile : Ce Va Fac
Se Dă Montajul Din Figura Alăturată. Valoarea Tensiunii Care Se Stabileşte Între Punctele C Şi D Ale Montajului Electric, Atunci Când Între Bornele A Şi B Se Ap
Ambele Ex Daca Se Poate Va Rog
Mos Nicolae Si Mos Craciun La Francezi Si La Romani Va Rog
Citeşte Următorul Fragment: Pacienți Să-mi Sărute Mâna. Dar Bântuind Aproape Doi Ani Printre Toate Formele De Boli Contagioase, Fără A-mi Lu De Această Cumplită
Explica,in Cate Un Enunt, Semnificatia Unei Figuri De Stil Identificate In Identificate In Fiecare Vers De Mai Jos a) Nimica N-are Ca Padurea Mai Multe Farmece