RO Study
👤
Mirunaioana317
Mirunaioana317
04-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau coroană.....
Urgenttt
Răspuns :
Seba839
Seba839
04-11-2020
Răspuns:
a) 4v3, 3v5, 2v11, 7
b) -6v2, -3v7, -2v15, -8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Construiti Doua Exemple ,in Care Forma Te Sa Reprezinte: A.un Pronume Personal B.un Pronume Reflexiv. 2.Alegeti Raspunsul P
X Sa Aprtina Lui R ; (3x+4)totul La 2 = (2x+1)totul La 2
1.Construiti Doua Exemple ,in Care Forma Te Sa Reprezinte: A.un Pronume Personal B.un Pronume Reflexiv. 2.Alegeti Raspunsul P
Cum Arata Vara In Livada
Cine Imi Poate Face Rezolvarea Acestui exercitiu de Geometrie? :Triungiul ABC Are Masura Unghiului B De 60 De Grade, Masura Unghiului C De 45 De Grade, Iar AD
Prin Reactia A 2,4g De Substanta A Cu 9,8g De Substanta B, Rezulta 12g De Substanta C Si X G De Substanta D . Ce Valoare Are X ? Va Rog Rezolvarea Sa Fie Comp
Cine Poate Sa-mi Dea Niste Epitete,personificarisau Comparatii Din Poezia Floare Albastra, Stiu Ca Sunt Multe Dar Macar 4-5 Din Fiecare (sa Fie Explicate)
Cum Se Traduce: I've Included A Few CDs You Might Like Along With This Letter. After Listening To Them, Please Tell Me If You Like Them And Please Tell Me Somet
1. Se Considera Un Trapez . a) Rotim Trapezul In Jurul Bazei Mici ; b)Rotim Trapezul In Jurul Bazei Mari ;Cand Este Mai Mare Volumul Obtinut, In Cazul A) Sau In
Buna ! As Vrea Sa Ma Ajutati La Cateva Ex. La Matematica !!plizz1)Suma A Trei Numere Intregi Consecutive Este -3.Cel Mai Mic Dintre Cele Trei Numere Este..... .