RO Study
👤
Dnu2700
Dnu2700
04-11-2020
Fizică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta cu acest tabel la fizica??
Răspuns :
Iannisbaleanu
Iannisbaleanu
04-11-2020
Il poti face pe acesta.Am masurat o carte
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Triunghiul ABC, Dreptunghic In A Si Punctul P Pe Segmentul BC. Perpendiculara In P Pe Dreapta BC Intersecteaza AC In M Si AB In T. Demonstari Ca Dreptele
Determinati Nr A Si B Proportionale Cu 5 Si 8 Diferenta Egala Cu 45
Afirmatia "orice Scara Termometrica Are Cel Putin Un Punct De Referinta ?" Este Falsa Sau Adevarata?(Stiam Ca Trebuie 2 -fieberea Apei Si Inghetarea- Insa Am Ga
Sa Se Determine F:R->R, f(x)=axpatrat +bx+c Stiind Ca Varful Parabolei Asociate Este V(5,-23) Si Graficul Functiei Intersecteaza Axa Oy In Punctul Cu Ordonat
O Poezie De 3 Strofe,cu Rima,sa Contina Cuvintele Maimuta,topor,verde,rau, La Rau Ambele Sensuri Si Sa Nu Contina Literele C,N,F
Un Orar Cu Rime Va Rog
Hey!Va Rog Din Tot Sufletul Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Un Raspuns Am Cautat De Ani Buni Cateva Informatii Dar Fara Rezultat...Am Rahitism Osos La Coaste..adica
A) Daca Suplementul Unghiului Y Este Cu 40 De Grade Mai Are Decat Unghiul Y Atunci Determinați Masura Unghiului Y b) Determinați Complementul Suplementului Unui
Doimea Unui Număr Este Egala Cu Pătrimea Altui Număr. Suma Două Numere Este 48. Care Sunt Numerele
Buna Dimineata Alcatuitimi Si Mie 22 De Propoziti Cu Ortograma Ia Si Sa Fie Scurte Propozitiile