RO Study
👤
Daria1333
Daria1333
04-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Ajutor va rog dau coroana!
Răspuns :
Lucacica123
Lucacica123
04-11-2020
Răspuns:
A beautiful t-shirt
Am facut si eu testul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Numere Este 950.Aflati Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decat Triplul Celuilalt.
In ce Cantitate De Apa Trebuie Dizolvate 600 G Zahar Pentru A Se Obtine O Solutie Cu Concentratia De 12%?
F:R-->R, F(x)= Ax+5, A Apartine Lui RDeterminati Numrul A, Stiind Ca A(-1; 2) Apartine Gf
Pentru Constructia A Doua Corabii S-au Folosit 51 De Trunchiuri De Copac.catul Dintre Nr De Trunchiuri Folosite Pt Corabia Mare Si Nr De Trunchiuri Folosite Pt
Nu Prea Stiu Ce Sa Fac, Am O Problema Legata De Tema La Romana. Nu Stiu Ce Compunere Sa Fac Cu Numerale Cardinale Si Ordina Le > MA Puteti Ajuta ?
Un Text Cu Titlul CEARTA CUVINTELOR Va Roooooooooooooooog Frumos
Ciprian Si Andrei Joca " Nu Te Supara Frate " Probabilitatea Ca La O Aruncare A Zarului Sa Cada Fata Cu 6 Puncte Este ......?
Am Urmatoarele Ecuatii Cu Module:|3x+1|=|x||x+3|=|2x-6|
Dintr-o Livada S-au Cules Dimineata 12 Lazi Cu Cate 35 Kg De Mere, Iar Dupa-amiaza 15 Lazi Cu Cate 32 Kg De Mere. S-au Vandut 3
Turn The Following Questions Into Reported Speech With The Introduction Verb In The Pas Tense (He Asked ..``) . 1.Where Are You Going? 2.``Where Did I Leave My