RO Study
👤
Eiwidjdndjxjd
Eiwidjdndjxjd
03-11-2020
Matematică
a fost răspuns
ex 6 am nevoie urgenta
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
03-11-2020
Sper ca te am ajutat!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M-ar Interesa Un Dialog Intre Soare Si Pamant De Maxim 10 Randuri Pe Teme Geografice Legate De Particularitatile Fiecareia In Parte
ECUATII 1. X La A2a +3x=4 , 2. x La A2a -4x=21, 3. X La A2a +6x=27 , 4. X La A2a +2x=8 , 5. X La A2a +5x=14 , 6. 4(x+3)=(x+2) La A2a, 7. x La A2a +y La A
Care Sunt Acțiunile Distrugătoare Ale Unei Invazii De Omizi Sau De Lăcuste? Materia Este Științe Dar Nu Mi-a Dat Doar Biologie.
Cum Se Afla Lungimea Razei Cercului Inscris Intr-un Triunghi Dreptunghic?
Cum Trebuie Legat Intrerupatorul In Circuitul Paralel Cu 3 Becuri Pentru Ca Atunci Cand Intrerupatorul Este Inchis Becurile Sa Nu Functioneze?
Stabileste Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Cand Departe-n Munti Si Codri Duios Buciumul Rasuna.
URGENT!!o Cutie De Medicamente Contine 12 Tuburi Cu Cate 10 Comprimate.Comprimatele Cantaresc Cate 50 G ,cutia Goala Canareste 3 G ,iar Tubul Gol 1 G .Cat Cant
Un Copil Se Joaca Cu 18 Cuburi Mici.Cate Cuburi Mici Îi Rămân Daca El Construieşte Un Cub Mare?
Urgenbt!!DAU CEL MAI BUN RASPUNS1.Precizeaza Pentru Atributele Sublineate Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima Si Cazul Acestuia:a)In cea Dintai Duminica,par
Tatal este De 4 Ori Mai In Varsta Decat fiul.cei Doi Auu Iimpreuna45 De Ani.cati Ani Are Fiecare?