RO Study
👤
Karazhovnikola9
Karazhovnikola9
03-11-2020
Matematică
a fost răspuns
2 la puterea 25 dau corana pls
Răspuns :
Gabriella114
Gabriella114
03-11-2020
2^25= 33554432
Bafta!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Cutie Sunt Bile Albe Și Roșii Dacă Sar Mai Adaugă 18 Bile Albe Acestea Ar Fi 45 Bilele Roșii Sunt Cu 26 Mai Multe Decât Cele Albe Câte Bile Sunt În Total
. Urgeeent Va Rog Ofer Coroana Și Punctee
Cine A Zburat Mai Mult Și Cu Cat? Eu Am Zburat Un Număr De Zile Egal Cu Cel Mai Mare Număr Scris Cu Două Cifre, Eu Am Zburat Un Număr De Zile Egal Cu Cel Mai Ma
Pentru A Pregăti Pâini Şi Cornuri, Un Brutar A Folosit O Cantitate De Făină În Prima Zi, Cu 12 Kg Mai Mult A Doua Zi, Iar În A Treia Zi, Dublul Cantității Folos
Pentru Pregătirea Concursului De Matematică Școlare Și A Propus Să Rezolve Un Număr De Probleme În Trei Săptămâni Astfel În Prima Săptămână 1/4 Din Numărul Tota
Grupeaza Pe Coloane Pronume Posesive,personale Sau Reflexive Din Următoarele Enunturi: Daniel "se" Joaca Toata ZiuaImi Place Foarte Mult "îngheța""Ai Nostri"vor
Îmi Poate Da Va Rog Cineva Un Rezumat Din Regele Ielelor De Goethe
6 Rotunjiti Fracția Zecimală 23,145 La Cea Mai Apropiată Sutime, Zecime, Unitate, Zece. Va Rog Sin Suflet!!!! Dau 100pct+☆♡ Și Coroana
Tatăl Are 47 De Ani Iar Fiul Are 23 De Ani Tu Câți Ani Ai În Urmă Vârsta Tatălui A Fost De Cinci Ori Mai Mare Decât Vârsta Fiului
7 Ce Parte De Vorbire Determină Cuvintele Scrise C A. Acest Píx Este Preferatul Meu. B. Copilul Acela Construiește Un Planor. C. Celelalte Caiete Le-am Lăsat Ac