RO Study
👤
Ileana08
Ileana08
03-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Din ce regiune provine nițeluș
Răspuns :
Patricksurdu6
Patricksurdu6
03-11-2020
Răspuns:
Nițeluș=Puțintel L-am cautat in DEX
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Raportul A Două Numere Este 2 şi C.m.m.m.c. Al Lor Este 36. Aflaţi Numerele. 5. Determinaţi Numerele X, Y Şi Z, Ştiind Că ==2=² さと 23 O Ba şi X Y Z = 336.
In Figura Alaturata Sunt Reprezentate Unghiurile AOB, BOC, COD Cu Masurile Direct Proportionale Cu Numerele 2;3 Si 5.Stiind Ca Semidreptele OA Si OD Sunt Opuse,
Rezumatul Textului "Elev" Din Cartea "32 De Premianti". Mai Sunt Pagini. Va Rog.Dau Coroana!!
H. Fill In The Gaps With The Words From The Box Below. Then, Mark The Sentences T (true) Or F (false). hard look For run Out Worried heavily relieved frightened
1. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez Dreptunghic Cu AB||CD, A=D=90 Grade, DC=8 Cm, AB=18 Cm Și B=45 Grade. Distanța De La B La CD Este Egal Cu: a)
La Un Festival Folcloric Au Fost 14 Echipe Din Turcia,cu 2 Echipe Mai Mult Din Rusia,iar Din Franta Su 17 Echipe Mai Putine Decat Numarul Echipelor Din Turcia S
5 În Trapezul Dreptunghic ABCD (AB || CD, AB > CD), AB= 20 Cm, AD = 10 Cm Și *B= 45°. a Arătaţi Că AC L BC. b NOTĂ. Timo De Lu Dacă CM || AD, M = (AB), Arăt
Vă Rog Să Mă Ajutați, Că Eu Nu Știu. Nu Înțeleg Ce Legătură Au Atomi Oxigenului Cu Ecuațiile Reacțiilor Chimice.
In Figura Alaturata Sunt Reprezentate Unghiurile AOB, BOC, COD Cu Masurile Direct Proportionale Cu Numerele 2;3 Si 5.Stiind Ca Semidreptele OA Si OD Sunt Opuse,
PUNCTUL B VA ROG MULTT