RO Study
👤
Laubarbu07
Laubarbu07
03-11-2020
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru molipistor va rog
Răspuns :
Denisagr
Denisagr
03-11-2020
Răspuns:
Contagios, epidemic, infecțios
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliti Ecuatia Dreptei Sub Forma Explicita:y=ax+b, Stiind Ca Trece Prin Punctele A,B, In Cazurile:a) A(-1, -1); B(2,3);b) A(0,0); B(1, -3);c) A(-2, 0); B(0,
Compune O Problema Dupa Expresia Matematica: A + (b × C) = ?
Realizati Transformarea:Cl₂⇒ HCl⇒NaCl⇒AgCl
[tex] (x+2)^{3} [/tex] Am Gasit O Formula Pentru Exercitiul Asta, Dar M-am Incurcat, Ma Puteti Ajuta ?
O propozitie In Care Verbul Cu Functie De Predicat Verbal (PV ) Sa Aiba In Componenţă Auxiliarul A Vrea . Eu M-am Gandit La Propozitia : Am Fost La Mare Si Voi
Aflati Cel Mai Mic Numar De Forma Abcd Care Verifica Simultan Conditiile:a) Este Mai Mare Decat 1000b) Cifrele Sunt Parec) Suma Cifrelor Este Mai Mare Decat 13
A)completeaza Dupa Model Zapada-albaiarba-soare-floare-elev-copac-minge-scoala-sanie-iepure-b)3 Propoziti De Ce Sa Pastram Apele Curate
Va Rog Mult Scrietimi Trei Luni Consecutive al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural Se Saptamanie.Cauta Toate Variantele
In Prezent Salariul Tatalui Este Cu 300 Lei Mai Mare Decat Salariul Mamei Lui Ionut. Daca S.ar Dubla Salariul Tatalui Si S.ar Tripla Salariul Mamei Atunci Ar Av
In Triunghiul Dreptunghic ABC, A=90 Si AD Parallel Cu BC. Daca AB=6 Si AC=8, Calculate:Aria Triunghiului ABCPerminetrul Triunghiului ADcCum Aflu Perimetrul ?