RO Study
👤
Wnwnnw
Wnwnnw
03-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog este urgent dau coroana
Răspuns :
Gabrielmihaila68
Gabrielmihaila68
03-11-2020
Răspuns:
a.7×628=4396
b.1÷1=1
c.12×100=1200
d.3_1=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10. Află Suma Dintre Triplul Şi Dublul Numărului 148. Adauga Apoi Diferenta Dintre Triplul Siaceluiaşi Număr. Scrie Sub Forma Unui Exercitai Un Cu Paranteze.Va
DAU 5 STELE SI COROANĂ!!!URGENT!!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!am Nevoie Si De A Si De B!!!
Va Rog Sa Ma Ajutați, Dau Coroană, E URGENT, Dacă Puteți Va Rog Sa Mi O Scrieți Pe O Foaie, Ma Și Abonez
Ce Inseamna: El Are O Inima Mare.
Punctul De Intersectie Al Inaltimilor Intr-un Triunghi Echilateral Este Punctul Care Determina Mijlocul Inaltimilor?
Va Rpg Frumos Sa Ma Ajutati. Faceți Un Semn De Carte Origami, Si Faceți O Lucrare În Site Ul Word Art, Cu Civintele Metalele Domenii De Utilizare Și Însetați Si
O Persoană Are De Citit O Carte De 200 De Pagini În Prima Zi Citește O Cincime Din Numărul De Pagini Al Cărții Și Încă 10 Pagini În A Doua Zi Citește O Treime D
ARATATI CA URMATOARELE FRACTI ORDINARE SE TRAMAFORMA PRIN IMPARTIRE IN FRACTI ZECIMALE Finite 29/4 58/25 3/4 9/25.......??DAU COROANA
16. Aflati Coordonatele Celui De-al Patrulea Virf Al Paralelogramului ABCD, Dacă:c) A(-5, -3), B(5,4), C(9,3).
Alcătuiește O Propoziție Cu Toate Cuvintele Sa Înceapă Cu Litera L