RO Study
👤
Erensivisan
Erensivisan
03-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculați: a) 48°15′ + 41°45′
Răspuns :
KittyGirl789
KittyGirl789
03-11-2020
Răspuns:
= 90 grade...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câte Numere Naturale De Trei Cifre Există, Ştiind Că Prima Şi Ultima Cifră Sunt Identice
8. Determină Numărul Natural X Care Verifică Egalitatea X^2+x-1 Supra 25 = 2 Intregi Si 1 Pe 5.(clasa A V-a)
Va Rog Din Tot Sufletu Meu Faceți Asta Va Rog Mult Dau Coroana Și Tot Ce Vreți Ma Jur ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️știu Ca Nu E Greu
13 Suprafața Unei Grădini A Fost Împărțită În Pătrate. Urmăreşte Instrucțiunile Şi Desenează Lucrurile La Locul Potrivit. • Un Copac - A2 - Un Leagăn - B3 Câte
Bună, Sunt În Clasă 7 A Și Îmi Este Frica De Clasa 8 A, Ma Refer La Examen, Voi Ce Sfaturi Aveți? Eu Nu Prea Ma Descurc La Mate Și Îmi Este Ff Frica, Și La Roma
In Momentul T0 Masa Monetara Era De 800mil U.m, Iar Viteza De Rotatie De 10. Daca Preturile In T0 Erau De 1000 U.m Si Au Crescut Cu 100%, Iar In T1 Oferta De Ba
Câte Numere Naturale De Trei Cifre Există, Ştiind Că Prima Şi Ultima Cifră Sunt Identice
Suma A Doua Numere Este 23, Iar Diferenta Lor Este 5. Afla Numerele.
Ex 5 Va Rog Mult!……….
Un Trapez Are Bazele De Lungimi 11, Respectiv 9 Cm . Linia Mijlocie A Trapezului Are Lungimea Egală Cu