RO Study
👤
Mirelamisspis
Mirelamisspis
26-03-2015
Limba română
a fost răspuns
compunere despre eclipsa va rog
Răspuns :
Cantaragiulaura
Cantaragiulaura
26-03-2015
Acum cateva zile a fost o eclipsa,insa eu dinpacate nu am vazut-o.insa o prietenA dea mea a vazut-o a.mia zis cat de frumos si putin ciudat a fost.insa daca nu o vezi nu simti placerea aceea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Venitul Lunar Al Familiei Moraru Este Format Din Salariile Lunare, Respectiv 8560 De Lei Şi 5450 De Lei. Domnul Moraru A Achitat Factura Pentru Energie Elect
E=4.5 Vr1=1R1=2R2=6R3=3
Urgent! Cat Se Poate De Repede‼️‼️Se Consideră Cubul ABCDA'B'C'D' Cu Muchia De 4radical Din 6 Cm. A) Arătati Că (A'AC) Perpendicular Cu (B'BD) B) Calculaţi D[D'
De Ce Nu Sunt Vulcani, Ghețari Și Zăpezi Permanente Pe Continentul Australia
Comentați Deducția Finala A Personalului'?: "Că Aiștia Din Arionesti Îs Ai Naibii, Și Satul Cela Al Lor Îi Teatru Dintr-un Capăt În Altul..." Vă Rog Dau Coroana
Va Rog Frumos De Tot Rezolvati De La 25 Pana La 35. ESTE URGENT‼️‼️‼️‼️
Intrun Cos Sunt Mere. Maria Ia Un Sfert Din Merele Din Cos Si Inca Un Mar,iar Ioana Ia Jumatate Din Merele Ramase Si Inca Un Mar,a)pot Avea Cele 2fete Acelasi N
APE CURGATOAREadaptări Ale Viețuitoarelor În Apa Curgătoare A) Înoată Contra Ape Curgătoare Și Poate Sări....b) Au Cârlige Gregare Ventuze Cu Rol De Fixare De S
Propoziție Cu “era”substantiv?
Calitatile Umane Exemplare Ale Preotului Tonea Reies Și Dintr-un Amănunt Aparent Nesemnificativ (o Superstiție Populara). Care Este Aceasta?