RO Study
👤
Corinavisan
Corinavisan
03-11-2020
Matematică
a fost răspuns
pls toate exercitiile
Răspuns :
Ioanagabriela67
Ioanagabriela67
03-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Sper ca te va ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 3 M-a Poate Ajuta Cineva Urgentă
28 Calculați Raportul Numerelor A Şi B, Unde: A = 2¹ +2³+2⁵+...+2⁸¹ Şi B= 4⁰ +4¹ +4²+...+4⁴⁰. Rezolvare:
Bună Ziua! Va Rog Sa Mi Acordați Un Ajutor Cu Acest Exercițiu! Determinați Numărul Natural X Din Egalitatea: X +99=99 +99 +99+...+99, Şștiind Că În Partea Dreap
Vreau Să Știu Dacă Varianta Corecta Este A, Am Calculat Și Am Obținut O Solutie Doar
Scrie, Din Lecturile Citite, Personaje Care Au Dat Dovadă De Prietenie. Dacă Puteți Să Îmi Spuneți De 5 Personaje Cum Se Numeste Și Ce A Făcut Mersi! Dau Coroan
1. În Triunghiul Isoscel ABC, AB = AC, AD Perp BC, De (BC) Şi DE Perp AC, E = (AC), Avem BC= 30 Cm Şi DE = 12 Cm. Ştiind Că CF Perp. AB, FE (AB), Calculaţi: A)
Poate Cineva Sa Ma Ajute,plss ??
1. Un Excursionist A Parcurs Cu Bicicleta Distanţa Dintre Două Oraşe, În Trei Zile, Astfel: În Prima Zi A Parcurs 3/10 Din Întreaga Distanţă Şi Încă 15 Km, În A
1. A) Cate Cifre Sunt Necesare Numerotării Unei Cărți Care Are 110 Pagini; b) Cate Pagini Are O Carte Pt A Cărei Numerotare S-au Folosit 151 De Cifre. 2. A) Șt
Merg Acolo. Madam Mändica Piscopesco Cu Surioara Sa, Madam Tincuţa Popesco Cocoana Mandica Mă Întâmpină Cu Grația-i Obicinuită. Mărturisesc Drept... Am Mare Sla