RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-03-2015
Matematică
a fost răspuns
Rezultatul calculului 21,4:2x0,5+1 x este ori
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
26-03-2015
21,4:2x0,5+1 =6,35................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Explica Rolul Cratimei In Enunturi? De Exemplu In Aceste Enunturi :pe-al Cerului Pieptarn-auzi Deci Cum As Putea Explica Daca Imi Pica Maine La Simulare
Salut!Cum Explic Urmatoarea Secventa In 3-5 Randuri? Mai Ales În Miazănoapte Îmi Pusesem Toată Nădejdea; De Acolo Avea Să Vină Mult Aşteptatul Nor De Zăpadă. Mi
Cum Fac Diferenta Dintre O Metafora Si Un Epitet Si In Primul Rand Ce Este O Metafora (nu Vreau Definitie Ci Niste Exemple Concrete ) Multumesc!
Ce Este constructia Incidenta?
Buna Ziua Am O Intrebare :) Daca Imi Puteti Explica Cum Pot Explica Rolul Unei Cratime Exemplu:n-auzi
Corina Are 17 Cuburi Rosii Albe Si Negre.cuburi Albe Sunt De 3 Ori Mai Nmulte Decat Rosii.aflati Cate Cuburi Sunt Din Fiecare Culoare,stiind Ca Sunt Mai Putine
Cum Putem Aduce De La Rau 8 Litri De Apa, Folosind 2 Vase: Unul De 10 Litri Si Unul De 3 Litri? In Cate Moduri Putem Proceda?
Ma Ajutati Va Rog A O Poezie Nu Foarte Lunga De Dragoste Si Prietenie Combinate Si Cu Rima Ms Foarte Mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce Inseamna Cadrul Natural ??
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimea Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Sunt De 2 Cm Si 0,8 Dm. Calculeaza Lungimea Inaltimii Duse Din Varful Unghiului Drept.