RO Study
👤
Antongamerog30
Antongamerog30
02-11-2020
Germana
a fost răspuns
Dau coroana plz la ambele !!!!
Răspuns :
MihaiViteazul2567
MihaiViteazul2567
02-11-2020
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am Nevoie De Conjugarea Verbului A Cauta La Modul Indicativ La Toate Timpurile ! Multumesc
Alcatuiti O Propozitie: S Multiplu-subst.comune,gen Masc,nr.pluralVa Roooog Mult!Urgent
Din Ce Substanta Minerala Se Fac Cristalele
Precizati Doua Deosebiri Existente Intre Textul Literal Si Cel Nonliteral Folosind Spre Exemplificare Fragmente Din Textele Citate In Aceasta Unitate
5.scrie Forma Articulată Hotarat A Cuvintelor: Autoservice- Hobby- Cafe-frappe - Happy-end- Mouse- Site- Scotch- Wagon-lit Talk-show Speech-
Sublineaza Epitetele Si Exiale Din Următorul Fragment: "Verde Crud, Verde Crud... Mugur Alb Si Roz Si Pur, Vis De-albastru Si De-azur, Te Mai Vad, Te Mai Aud
Rezumati In 120- 180 De Cuvinte ,,Iapa Lui Voda'' Please............................................Repede, Ca Am Mare Nevoie!!!!Va Rog, URGENT!!!
Ce Concentratie Va Avea Solutia Obtinuta Prin Dizolvarea A 4 Grame Sare De Lamaie In 80 Grame De Apa REPEDE PLS!!!!!!
Este Corect Sau Nu ??
Test One Pagina 103 Clasa 6 Exercitiile 1-4,pagina 22 Exercitiul 2,4!Dau Coroana Daca Raspundeti La Tot!!!!!!!