RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-11-2020
Limba română
a fost răspuns
repede!!!!!!!!! va rog
Răspuns :
Rxxbogdanxx
Rxxbogdanxx
02-11-2020
1) b 2)a 3)a sper ca te am ajutat
Answer Link
Abcdefgtest111
Abcdefgtest111
02-11-2020
RASPUNS:
1-b
2-a
3-a
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Spațiile Cu Formele Potrivite Ale Substantivelor Proprii Indicate Întreparanteze :Bicicleta......(Vlad ) Este Roșie.Melodia .................(Inna)
Puteți Găsi Cuvintele Ascunse? ( Engleză)
Câți Elevi Sunteți În Clasă? Calculează Singur, Știind Că: Numărul Băieților Este Dublu Față De Numărul Fetelor; Noi, Fetele, Suntem Cu 8 Mai Putine Decât Baiet
Imaginează-ți Un Joc Între Tine Și Un Coleg/o Colega, În Care Sunteti Prinţesa Și Superman. Scrie Un Text De Maximum 50 De Cuvinte, În Care Să Dai Instrucțiuni
Analizați Verbul "mergeam" Dau Coroana!!
Hey Am Mare Nevoie De Ajutor E Pentru O Cunostiinta...Trei Baieti Au Impreuna 900 De Lei. Primul Are De Trei Ori Mai Mult Decat Al Doikea Si Inca Un Leu,iar Al
Vă Rog Ajutati-ma!!Se Amestecă 200 G De Saramură De Concentrație 45% Cu 300 G De Soluție De Saramură De Concentrație 25%.Indică:1. Masa De Apă Din Soluția Final
O Propoziție Cu Ele
O Strofa Dintr-o Poezie De Eminescu In Care Este Rima Imperfecta Va Rog. E Bun Si Doar Titlul
Carte De Identitate A LocalitatiNumar De LocuitoriStructura EtniciDensitatea PopulatieiStructura ConfesionaSuperBilant Natural00Structura Pe Grupede Varstaparag