RO Study
👤
Mary202086
Mary202086
02-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculați
(7•x•y)³=
Răspuns :
Albinutza2858
Albinutza2858
03-11-2020
Răspuns:
(7•x•y)³ = 7xy³
= 343xy
Sper ca e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Tare Mult Ajutați-mă Și Pe Mine Cu Aceste Exerciții, La Fiecare Este O Problema Cu Descompuneri În Factori, Dar Eu Nu Ma Pricep La Ele:(( Va Rog Frumoss.
Care Este Tipul Pronumelui Mi-lal Și Eu
Unește Cu O Linie Imaginile Care Ilustrează Formele De Relief De Acelaşi Fel.
CLASA A VIII-A. Danut Vrea Sa Faca Un Truc Cu Cartile De Joc Si Il Roaga Pe Prietenul Lui Radu Sa Efectueze Urmatorii Pasi: 1. Alege O Carte De Pe Masa Si Numar
2. Ştiind Că, Pentru A Tipări O Carte De 160 De Pagini Am Avut Un Cost De 36 Lei, Să Se Estimeze Care Va Fi Costul Unei Cărți De 240 De Pagini Tipărit În Acele
9. (20p) În Figura Alăturată Se Află Un Triunghi Şi Unghiurile Sale Exterioare. Folosind Măsurile De Unghiuri Scrise Pe Figură Determinați: A) M(MAB)= B) M(ABC)
Dau Coroană Și Mă Abonez Cat De Urget Va Rog Frumos
Ema De Control Nr. 2 NTkwMTYxNjA20Dgw/a/NjQ1MzM5NDM5Nzk5/details + 3 MN2 Proiecte Economice Tema De Control Nr. 2 1. Un Manager De Proiect Împreună Cu Echipa Sa
Scrie, În Spațiul Liber Din Dreptul Fiecărei Cifre, Litera Care Corespunde Modului Şi Timpului Verbal. 1..... Ai Multe Teme Pentru Mâine? 2..... Ai Citit Romanu
Indica Modul Verbelor Di Textul De Mai Jos Ieșisem În Fața Blocului Și Priveam Cum Cadeau Fulgii De Zăpadă. Atunci,l-am Auzit Pe Dan,care M-a Srigat: -Așteaptă