RO Study
👤
Darlapantazi0
Darlapantazi0
02-11-2020
Biologie
a fost răspuns
descoperiti notiunile ascunse
Răspuns :
Gab478
Gab478
02-11-2020
Răspuns:
Nerv,mielină, axon,măduvă,
Explicație: atât am găsit eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
2/121 3 Se Toarnă 470 I De Apă În 28 De Recipiente: Unele De 2 L Fiecare, Iar Altele De 20 L Câte Recipiente De Fiecare Fel Au Fost Necesare? Rezolvați Problema
(1p)(b) O Persoană Cheltuie O Sumă De Bani În Trei Magazine Astfel: În Primul Magazin Cheltuie 5/12 Din Întrega Sumă, În Al Doilea Magazin Cheltuie 9/14 Din Res
Aflati Toţi Multiplii Comuni Ai Numerelor 111 Şi 74 Mai Mici Decît 1000.Precizati Cel Mai Mic Multiplu Comun Neutrul Al Celor Doua Numere.Va Rog !
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4