RO Study
👤
Liamuresan22
Liamuresan22
02-11-2020
Geografie
a fost răspuns
ce tip de harta este
Răspuns :
AntoniaIdk
AntoniaIdk
02-11-2020
Harta aceasta este o harta politica
Answer Link
ParaipanLuca
ParaipanLuca
02-11-2020
Răspuns:
Harta Europei
sper că o să-ti fie de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Duc La Ora De Geografie O Intrebare Despre Ce M-ar Interesa Sa Stiu De Terra. Nu Stiu Ce Sa Intreb, Asa Ca Va Cer Ajutorul.. Sa Fie Interesanta..
Cu Demonstratie, Nu Am Nevoie Doar Sa-mi Spuneti Varianta, Imi Trebuie Demonstratie Si Desen(daca Se Poate)
Transcrie Propoziția Principala Si Propozitia Subordonată Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Subordonatei:Pierdute Si Picate In Alte Maini Decat Ale Destinata
Scrieti Numarul 5 Si Respectiv -3, Ca Un Produs De Doua Numere Naturale. a)naturale b)întregi Negative c)raționale Care Nu Sunt Întregi d)iraționale e)irați
Rezolvati Următoarele Exerciții 1. Gasiti Sensul Construcțiilor "îl Cârpi Pe Niculae" Și "cu Atâta Sete" Din Urmatorul Text: "Acesta Schimonosit, Bând Apă,
Catul Împărțirii A 2 Numere Naturale Este 10 Și Restul 15. Sa Se Determine Cele 2 Numere Știind Că Sumand Deimpartitul, Impartitorul Și Restul Se Obține 2221.
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Lungimile Catetelor Egale Cu 21 Cm Si Respectiv 28 Cm Atunci Lungimea Ipotenuzei Este Egala Cu ..... Cm
Deosebirile Și Asemănările Intre Papa Si Patriarh
Cine Mă Ajută? Îmi Puteți Spune Din Rusia: 4 Unități De Relief, 4 Fluvii, 2 Lacuri, 5 Orașe, Și 2 Obiecte Turistice? Dau Coroana!
Numiti Doua Centre Economice Și Financiare De Importantă Națională