RO Study
👤
Ciocintasarageorgian
Ciocintasarageorgian
01-11-2020
Matematică
a fost răspuns
(x-1)(x+4)-(x+2)(x-2)
Răspuns :
Maria1619
Maria1619
01-11-2020
sper ca te-am ajutat:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Numărul Natural De Două Cifre Care Adunat Cu Răsturnatul Său, Care Are Tot Două Cifre Dă 55. Găsiți Toate Soluțiile.Rezolvare Pentru Clasa A 4a, Va Rog
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Urgent Puteți Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Cele Două Teste Mulțumesc Mult Dau Coroana Și 20 De Puncte TESTUL 3 ȘI 4
,,Incepand Cu 01.01.2018, În Cazul Autovehiculelor Destinate Transportului De Persoane Care Au, În Afara Locului Conducătorului, Cel Mult 8 Locuri Pe Scaune, In
Suma A Trei Nr Nat Este 4234. Daca Marim Al Doilea Nr Cu 28 Si Micsoram Al Treilea Nr Cu 89 Cele 3 Nr Devin Egale. Aflati Primul Nr. explicatie Completa Si Rapi
Ma Puteti Ajuta La Problemele 12 13
.Eclipsa De Luna Se Produce Numai In Faza De ........., Atunci Cand...... Se Gaseste Intre ........si ....... . Eclipsa De Soare Se Produce Numai In Faza
Rezolvati Problema Am Cheltuit 32 Lei Pe 8 Caiete De Artmetica Si Ma Intreb De Cati Bani Are Nevoie Fratele Meu Pentru 5 Caiete De Acelasi Tip.
Va Rog Ex Ajutatima La Ex Urmator
Redacteaza Un Text Despre Bucuriile Iernii De Maximum 20 Enunturi (minimum 15) In Care Sa Utilizezi Cel Putin 10 Adjective.Gaseste Un Titlu Potrivit!
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Urgent Puteți Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Cele Două Teste Mulțumesc Mult Dau Coroana Și 20 De Puncte TESTUL 3 ȘI 4