RO Study
👤
Rebecadobre98
Rebecadobre98
01-11-2020
Matematică
a fost răspuns
2 minus 6 supra 25 va roggggggg
Răspuns :
Oport
Oport
01-11-2020
Răspuns:
2-6/25 = -4/25 = =0,16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Sau F:structura Ecosistemului Este Data De Structura Biotopului Si A Biocenozei?
Continoua Povestea Tinerete Fara Batranete Si Viata Fara De Moarete Alcatuind Planul Simplu De Idei. Urgent!! PLEASE!
Care Limba Este Mai Vorbita Pe Glob Dintre Germana Si Franceza?
Scrie o Compunere De 10-15 Randuri ,in Care Sa Prezinti O Intamplare In Timpul Sechestrarii Ursilor In Pestera Ursilor.
Se Considera Matricele A= A 1; 8 3 Si B= 1 1;8 3, Unde A Este Numar Intreg. Aratati Ca DetA Diferit De 0 Pt Orice Numar Intreg A
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei . Reducerea A Fost De ......Calculati
Cuvantul Cateva Di Structura ..a Motait De Cateva Ori.. S-a Format Prin:conversiune,derivare,compunere
1. Un Automobil Se Deplaseaza In Localitaticu Viteza De 50 Km/h, Iar In Afara Localitatilor Cu 80 Km/h. El Parcurge Distanta De 340 Km/h In 5 Ore. Distanta Parc
Va Rog Frumos Care Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Am Cam Mult De Scris Si Nu Ma Prea Pricep Si Am Si Testul Peste 2 Saptamini ...imi Trebuie O Convorbire Int
Am Nevoie De Propozitii Cu Conjunctii: Danach, Dann, Deshalb, Jedoch, Später, Trotzdem