RO Study
👤
Arazanadrianaa
Arazanadrianaa
31-10-2020
Matematică
a fost răspuns
ce înseamnă cifre distincte
Răspuns :
Catalinpatrascu2016
Catalinpatrascu2016
31-10-2020
Răspuns:
Cifre distincte =cifre diferite
Answer Link
Alessiagabrielacuc
Alessiagabrielacuc
31-10-2020
adica cifre ,,diferite''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Două Întrebări, Legate De URSS: 1. În Ce An A Fost Desființată RSS Karelia-Finică? 2. În Ce An A Fost Transferată RSSA Crimeea De La RSFS Rusă La RSS Ucrain
Scrieti 3 Figuri De Stil Din Poezia,,Flori Alese Din Poezia Populară’’ Îngrijită De Ioan Șerban .DAU COROANA!!!!!
Analizați Morfologic Și Sintactic Cuvintele 'ei ' Si 'chemare' Din "suieram La A Ei Chemare".
Dati 3 Exemple Produse Si 3 Servicii De Mare Succes Din Argeș
VĂ ROOOG. DAU COROANĂ!!!! Se Consideră Un Tetraedru Regulat ABCD, Având Muchia De 10 Radical Din 3 M. Arăți Că, Suma Distanțelor, De La Un Punct Situat În Inter
X:4.107. Mara Şi Familia Ei Au Economisit Bani Pentru A Face Cumpărături: Cu Otreime Din Intreaga Sumă Au Cumpărat O Tricicletă, Cu O Treime Din Rest Un Şevalet
Va Rog Ajutați-mă.......Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!?Repede!!!!!!!Dau Coroana A Primul Răspuns!!!!!!!!!Va Rog Mult De Totttttt!!!!!!!Multumesc Mult Celui Care Îmi
Redactează Textul Unui Mesaj Electronic, Respectând Legenda.va Rog Mult Sa Mă Ajutați
Va Rog E Urgent ,exercițiile 3 Si 4dau Coroana, Pe Bune , Chiar Dau
Cand Iulia Avea 8 Ani,gelu Avea 2 Ani.acum Au Împreună 40 Ani.cati Ani Are Fiecare?