RO Study
👤
Denisa8576
Denisa8576
31-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog cât face? Dau inima
Răspuns :
Ionescumaryo2009
Ionescumaryo2009
31-10-2020
Răspuns:
Salut!
Explicație pas cu pas:
Răspunsul in poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgentt Scrieti A Sau F Unele Trapeuri Au Axa De Simetrie. Paralelogramul Are O Axa De Simetrie. Toate Patrulaterele Au Cel Putin O Axa De Simetrie. Dreptungh
Masurile Unghiurilor ΔMNP Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 0,(6) ; 1,2 Si 1,5. Aflati Masurile Unghiurilor.
Ce Înțeles Are Cuvântul RUGĂCIUNE În Enunțul: Prâslea Veni Cu RUGĂCIUNE Către Tată-său?
Antonime Pentru Prihănit,prigonit,plată
Cilindru Circular Drept FORMULE: Al=2 Pi R G At=Al +2 Am =2 Pi R G +2 Pi R La A2= 2 Pi R (G +R) V=Ab×h=Ab×G=2 Pi R La A2 G SE DĂ: R=8
Se Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N Şi Apoi N Numere Naturale Distincte Din intervalul [0,n]. Deoarece În Intervalul [0,n] Sunt N+1 Numere Naturale, R
Ajutatima La Problema Aceasta:Dan A Primit De Onomastica Sa 3600 Lei.Cu Un Sfert Din Aceasta Suma Si-a Procurat O Pereche De Pantofi ,o Treime Din Rest I-a Dat
Vreau Si Eu Propozitii Cu : tastful,tastless.careful,careless,powerful,powerless,meaningful,meaningless,painful,painless,successful,successless,plentyful,plent
Origami Iepure Am Nevoie La Scoala Va Ror!!
Adauga Inaintea Substantivelor ,,fata'', ,,romani''si ,,munte'', Cate Un Adjectiv Potrivit Si Alcatuieste Enunturi.