RO Study
👤
Sandasandica27
Sandasandica27
30-10-2020
Matematică
a fost răspuns
cum se Împarte 25:5
Răspuns :
Jsksksksk
Jsksksksk
30-10-2020
25:5=
5
....................
Answer Link
Carabusanamaria4
Carabusanamaria4
30-10-2020
Răspuns:
25÷5=5
Sper ca te-am ajutat Coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey!Am O Întrebare...DeciAm Prop:Frații Săi Începură Să Râdă De El.Și...începura Este Predicat Nu?Dar Să Râdă Ce Este?este Complement?28p+coroana
Prezintă Rolul Virgulei In Secvența : Eu Nu , Spuse Luiza , Eu Nu Sunt O Extraterestra
Spune-ți-mi Și Mie Va Rogdau Corona
Construiți Un Triunghi ABC Cu BC=5 Cm, Unghiul B=64 Grade Și Unghiul C=50 Grade Și Centrul De Greutate Al Acestuia.
3.Ce Sunt Ca Parte De Vorbire Cuvintele Subliniate:De Data Asta Il IertPentru Asta Nu Il Mai Iert.Pentru Asta Am Invătat, Să Iau Examenul......De Asta Nu Am Nev
Am Văzut Că Se Pot Face Cristale De Piatră Vânătă (sulfat De Cupru CuSO4) Cu Apă Distilată. Ar Merge Şi Cu Apă Normală?
Se Considera Functia F:R -> R, F(x) = 3x+3 a)Reprezentati Grafic Funcita F Intr-un Sistem De Coordonate XOy b)In Sistemul De Coordonate XOy, Determinati Absc
Alina Si Danut Au Impreuna 22 De Ani.daca Danut Ar Fi De Doua Ori Mai In Varsta ,tot Iar Mai Trebui Un An Ca Sa Aiba De Patru Ori Mai Putin Decat Alina. Aflati
Passive VoiceAN//ADD. Past PartiePresent ContiAM/IS/ARE BEINA. Past MartineMAVEMAS. NO Perla19 He Will Copy This FortRewrite The Sentences In Passive Voice1. I
Exercitiul 2 Va Rog! Dau Coroana