RO Study
👤
Carmendeiana
Carmendeiana
30-10-2020
Matematică
a fost răspuns
stie cineva sa ma ajute va rog
Răspuns :
Alexgamerrrr
Alexgamerrrr
30-10-2020
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat!Dacă nu mă scuzi!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Calorimetru Conține 200 De Grame De Apă ( Capa = 4 180 J/kg.K), La Temperatura De 20 °C. Pentru Încălzirea Calorimetrului Până La Temperatura De 70 °C Este N
Va Rog!...............
Perimetrul Unui Romb Este Egal Cu Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile De 7 Cm Și 5 Cm Aflați Latura Rombului
Segmentele Diferite (AB) Şi (CD) Au Lungimi Egale. Stabiliti Valoarea De Adevăr Apropoziţiilor Urmatoare:a) AB-CD, B) [AB]-[CD] E) [AB]-[CD]; D) [AB]=[BA].Pe O
Cât Durează O Eră?vă Rog Repede,mă Grăbesc)
Scrie In Spațiul Rezervat ,sinonimele Verbului A Fi,din Enunturile:
Scrie În Ordine Etapele Prin Care Trece O Carte Până Să Primească ,bun De Tipar". DAU COROANA
Punctul Material Este Un Model Ce Descrie: alege De Mai Jos : -un Corp De Dimensiuni Neglijabile Care Se Misca, - Un Corp De Dimensiuni Neglijabile Care Se Mi
Rewrite The Sentences AsJack Is 13Is Jack 13?1 They Are Your Friends,2 You Are ItalianJohn Is Your Brother4 It's Monday Today,5 Maria's Your Cousin6 We're In C
Complete The Second Sentance So That It Has A Similar Meaning To The First Sentance, Using The Word Given. Do Not Change The Word Given. You Must Use Between Tw