RO Study
👤
Adrian72727
Adrian72727
30-10-2020
Fizică
a fost răspuns
Mă ajută cineva vă rog ce formă este asta?
Răspuns :
Petretraiana
Petretraiana
30-10-2020
Răspuns:
dreptunghi (asa cred)
DREPTUNGHI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 15 Daca Mai Stiti Urmatoarele Exercitii,intrati La Mine Pe Profil
Cu Ce Persoană Ați Vrea Să Vă Identificați Vă Răspunsul.
Unghiurile AOB Şi BOC Sunt Adiacente Complementare. Demonstrează Că Dreptele OA Şi OC Sunt Perpendiculare.va Rog Dau Coroana ❤️
Am Nevoie Urgent De Urături Despre Moșneag Va Rog Mult Fără Prostii Fără Alcool Dar Amuzante
Radu A Mâncat Din Cutia Cu 25 De Jeleuri Trei Bucăți Iar Restul Le Am Împărțit Colegilor Câte Două Câți Copii Au Primit Jeleuri Scrie Rezolvarea Într O Singură
Analizează Pronumele Personale Si Pronumele Reflexive Din Urmatoarele Texte Campletand In Caiet Un Tabel Asemenea Celui Dat Din Paragraful Urmator. "chiar Gându
The Christmas Dog One Day Ronnie Was Rather A Naughty Boy. He Pulled His Old Toys Out Of The Cupboard On To The Floor, And Refused To Pick Them Up When His Moth
Puterea Calorica A Lemnului De Brad Este De 8MJ/kg Iar A Motorinei De 42 MJ/kg,cu Ce Cantitate De Motorina Se Poate Obține Atata Caldura Ca Si O Tona De Lemn De
Ce Concentraţie Normală Va Avea O Soluție De Tiosulfat De Sodiu Care În 500 Ml Soluţie Conține Dizolvate 1,24 Grame Substanță ? Masa Tiosulfat De Sodiu = 248.
Scrie, La Sfârşitul Fiecărui Enunt. A (adevărat) Sau F (fals), După Caz. A) Ploaia Spune Că Știe Mii De Povești. C) Marinei Nu-i Place Desenul B) Marina Se Joac