RO Study
👤
Mirunaaa30
Mirunaaa30
30-10-2020
Arte
a fost răspuns
peisaj de toamna pictat asap!
Răspuns :
Alexandrag45
Alexandrag45
30-10-2020
Explicație:
asta nu eu am făcut-o, dar sper sa te ajute!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent Va Rog E Urgent Dau Coroană Urgent Va Rog Frumos Sa Faceți Și Axa Nr Și Dacă Puteți Să Faceți Pe O Foaie Rezolvarea Și Să O Postați Că Răspuns Va Rog Fru
Rescrie Toate Verbele Din Text,trecandu-le La Timpul Perfect Compus Va Rog Frumosdau Coroana Si Multe Puncte
Se Citesc De La Tastatură Linii De Text (pana La EOF). Să Se Construiască Două Texte: Un Text Care Conţine Toate Cuvintele Ce Încep Cu Vocale, Separate Prin Câ
Folosing Regula De Trei Simplă, Rezolvați Următoarele Probleme:a) O Herghelie Formată Din 25 De Cai Consumă Zilnic 155 Kg De Ovăz. Care Va Fi Consumul Zilnic Al
Intr Un Bloc Sunt Apartamente Cu W Si 3 Camere In Total Fiind 41 De Camere Si 17 Apartamente. Calculati Cate Ap. Sunt Cu 2 Si Cate Sunt Cu 3 Camere? Parea Mea E
Determinati Nr Naturale De Forma 3x26 Care Sunt Divizibile Cu 3 Si Nu Sunt Divizibile Cu 9.
Metoda De Rezolvare As Vrea
Mă Gândesc La Un Număr. Îl Adun Cu 37, Dublez Suma Și Apoi Scad Succesorul Lui 29, Obținând Răsturnatul Lui 25. La Ce Număr M-am Gândit?
10% × (x-y)=35030% × X=yAflati X!!Urgent!!!
Heeey!Am Nevoie De Ajutor!!!CARE ESTE SPORTUL TAU PREFERAT ?DE CE?AM NEVOIE DE ASTA IN ENGLEZA.