RO Study
👤
Raresm742
Raresm742
29-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog ajutatima!!!!
Răspuns :
Cristina2879
Cristina2879
29-10-2020
1.go out unless you take
2.would have set sail
3.would have been warned about
4.i were you i would
5.the condition is to be
6.would not have been
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arata Ca Numerele X Si Y Sunt Invers Proportionale Cu 3 Si 4a) X+2y 6x-5yb) 6x-5y 2x+yc) x La A 2 +y La A 2 x La A 2+xyd) 2x La A 2+3xy+y La A 2
Intr-o Cutie Sunt 255 Creioane Rosii,verzi Si Albastre.Creioanele Rosii Sunt De Doua Ori Si Inca 4 Mai Multe Decat Cele Verzi,iar Albastre Cat Dublul Celor Rosi
Salut!Vreau Si Eu O Compunere De 10-15 Randuri, Să Fie La Persoana 1 ,dar Sa Nu Fie Decriere . Sa Fie Despre O Zi.. Ce Mi Sa Intamplat.. Din Astea.Cat Mai Reped
Sorin Scrie Pe O Hartie Un Nr. il Inmulteste cu 4 Apoi Rezultatului I Se Adauga 36 Apoi Rezultatul Il Aduna Cu 292 Iar Numarul Obtinut Il Imparte La 5 si Rezul
Intr-un Cilindru De Otel Cu Volumul De 8 Dm Cubi S-au Introdus 896 Dm Cubi De Oxigen, Masurati In Conditii Normale. Ce Presiune Se Creaza In Cilindru, La Temper
Explicati Expresia Aburi Albastrii
In Trapezul Isoscel ABCD Se Cunoaste Masura Unghiului A Egala cu B=60grade Si ACperpendicular PeBC.Daca BC=24 Cm Determinati:perimetrul Trapezului Si Diagonale
Imagine Un Petit Dialogue Où Tu Utiliseras Au Présent Et Au Passé Composé Les Verbes "savoir" Et "voir"
In Figura 1 Este Reprezentat Cubul ABCDEFGH Cu Muchia De 5 Cm. Aria Totala A Cubului Este Egala Cu...cm².
Va Rog Foarte Mult Dau Test Maine Si Nu Stiu Sa Le Fac Astea : [12,5-(0,36:1,2+1)²]x10² ² = La Puterea 2