RO Study
👤
Francif625
Francif625
29-10-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog dau coroană
Răspuns :
Robertvlad2009
Robertvlad2009
29-10-2020
Nu am avut acum timp sa le fac pe toate sorry :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
II Răspunde La Următoarele Întrebări. 1 Ce Este Temperatura? Care Este Unitatea De Măsură? 2 Cum Se Definește Dilatarea? De Cine Depinde Fenomenul De Dilatare?
Care Au Fost Principalele Tratate Si Hotarari In Primul Razboi Mondial?
Afla Radical Din A Daca A = 5+5²+5³+...+5²⁰¹¹ Supra 1 Supra 5 + 1 Supra 5² + 1 Supra 5³+ .... + 1 Supra 5²⁰¹¹ Va Rog Din Toată Inima Mea O Sa Dau Un Test Astăzi
Rezolvă Probleme A Școala Lui Andrei A Strâns 1132 De Sticle Pentru A Fi Reciclate Școala Lui Dan A Strâns Cu 479 Mai Multe La Ridicarea Sticlelor Din Cele Două
Afla Radical Din A Daca A = 5+5²+5³+...+5²⁰¹¹ Supra 1 Supra 5 + 1 Supra 5² + 1 Supra 5³+ .... + 1 Supra 5²⁰¹¹ Va Rog Din Toată Inima Mea O Sa Dau Un Test Astăzi
16. De Câte Ori Se Foloseşte Cifra 6 În Scrierea Nu- merelor De Două Cifre? Indicatie. Număraţi Mai Întâi Numerele De Două cifre Cu Cifra Zecilor Egală Cu 6 Şi
En Groupes, Posez-vous Les Questions De La Journaliste Et Répondez-y. Comment Tu Vas Sur Internet?Je Vais Sur Internet Avec Une Tablette.Moi, Non. Je Vais Sur I
Se Consideră Numărul A=1+2+...+10+ 10 (20+2¹³ +2¹ +2³). Demonstrați Că A Este Pătrat Perfect Şi Calcu- Lați √A. B) Se Consideră Numărul . B=1+3+5+...+ 19. Demon
10. La O Librărie, Într-o Zi, S-au Vândut Cărți De 5000 Lei. A Doua Zi S-a Încasat, din Vânzări, Suma De 5500 Lei. Aflați Suma Încasărilor Din Cele Două Zile.
3. Cel Mai Mic Număr Par De 4 Cifre Este Iar Cel Mai Mare Este