RO Study
👤
Opopxx
Opopxx
28-10-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog este urgent!
Răspuns :
Ticudenisa31
Ticudenisa31
28-10-2020
Răspuns:
a). Adevărat
b) Fals
c) Fals
d) Adevărat
e) Adevărat
f) Adevărat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Nr N=36+621 Se Divide Cu 9.
Buna Ziua . Am Nevoie De Un Pic De Ajutor La Chimie : Aranjați In Ordinea Creșterii Aciditatii Următorii Compuși : HF( Ka= 7,2* 10 La Puterea -4) , HCN ( Ka=6,
1)Ana Are 4 Cutii Cu Câte 8 Biscuiți Și 3 Cutii Cu Câte 9 Biscuiți.Cäți Biscuiți Are Ana? 2) La Ora De Educație Fizică,fetele Se Așează Câte 6 Pe 3 Rânduri,iar
Un Magazin De Haine Pentru Copii Primește Pentru Vânzare Halate De Baie,rochii Și Pijamale,câte 230 Din Fiecare Fel.Vrând Să Calculeze Cât Se Va Încasa Pe Toate
Write The Correct Comparison Degree Of The Adjectives Diven In Brackets 1. Today Our Team Played (bad) Than It Did Yesterday. 2. Of The Two Books My Sister Like
Declinati In Propoziții Doua Substantive Comune Si 2 Proprii!dau Coroana[tex] \infty | [/tex]
Scrie Un Text Din Patru Enunturi Care Sa Continuie Urmatoarea Idee.Intro Zi Ariciul S-a Dus In Vizita La Prietenul Sau Jderul.Mare I-a Fost Mirarea Cind...
Va Rog E Urgent Chiar Am Nevoie De Ajutorul Vostru. DAU COROANA!! VA ROG!! mulțumesc!
Determinati Numerele Prime A Si B Care Verifica Relatia 5a +12b =89 Doamne Va Implorrrr Am Nevoie Uregent Dau Coroană Va Rogg Din Suflet
Problema De Clasa A 4-aCare Rezultat Este Corect 4×(4-4:4+4)×4-4