RO Study
👤
Biancanicoletaciurus
Biancanicoletaciurus
27-10-2020
Matematică
a fost răspuns
rezolvam si observam
Răspuns :
Tudorr23442
Tudorr23442
27-10-2020
Răspuns:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andreea A Cumparat 3 Pixuri Si 2 Creioane Platind In Total 22 Lei.Un Pix Costa Cat 3 Creioane.Afla Cat Costa Un Creion Si Cat Costa Un Pix. Metoda Comparatiei
Scrieti O Scurta Compunere In. Care Sa Folosiți A Avea Cu Ambele Valori
Rezolvați Ecuația: X+1¼x-1=⅓(2x+¹³/2)
HEY!Vă Rog Să Mă Ajutați. ... Am Nevoie De O Compunere In Limba ENGLEZA Despre Ce Ai Inventa Daca Ai Fi Un Om De Stiinta ..... Vreau Sa Ziceți Ce Ați Inventa,cu
Rezolvați În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația √2x²-6x+5=x-1. Radicalul Prelungit. O Rezolvare Cât Mai Concretă Și Dezvoltată Ca Să Pot Înțelege Și Eu. Dacă Ave
În Triunghiul ABC , [MN] Linie Mijlocie, M Aparține Lui (AB) , N Aparține Lui( Ac). Dacă M(<BAC)=35 , M(<ABC) =77,afla Măsura Unghiului MNC
Continuati Voi Textul. Ariciul Si Vulpea Ariciul Se Plimba Tacticos Pe Poteca.Era Satul.Mancasera
Se Dau Multimile A={x Apartine R , |x+5| Mai Mic Sau Egal 5} B= { X Apartine R,|2x+1| <9} Sa Se Afle : A Reunit Cu B , A Intersectat Cu B , A -B , B-A.
Elevii Clasei A4 Dintr-o Scoala Au Pregatit Pentru Ora De Geografie Albume Cu Ilustrații:3 Albumecu25 Ilustrații Si 7 Albume Cu Cate 19 Ilustrații Fiecare. Câte
Aflati 5\6 Din 18000 Lei Si 177 Ha (P.S. Cel Care Raspunde Primul Si Corect Are Coroana Si Il Ajut La O Tema)