👤
a fost răspuns

Bunã ziua cine ma poate ajuta cu tema la englezã.Trebuie tradus textul.Va rog frumos cine stie engleza.​

Bunã Ziua Cine Ma Poate Ajuta Cu Tema La EnglezãTrebuie Tradus TextulVa Rog Frumos Cine Stie Engleza class=

Răspuns :

Răspuns:

Prietenul la nevoie se cunoaste

Proverbul "Prietenul la nevoie se cunoaste" este unul dintre cele mai cunoscute proverbe, si te invata ca un prieten adevarat este o persoana care este acolo pentru tine cand ai nevoie de ea, te ajuta cand ai vreo problema, iti pastreaza secretele, imparte lucruri cu tine, te accepta cu toate calitatile si defectele tale. Bineinsteles trebuie sa iti tratezi toti prietenii in felul in care vrei sa fi si tu tratat si trebuie sa ii spui prietenului tau mereu adevarul, asta este singura cale in care poti pastra un prieten adevarat. O persoana trebuie sa se uite la ea insasi si pe dinauntru si pe din afara ca o oglinda, nu doar intr-o singura parte, trebuie sa iti reflecti personalitatea exact asa cum este ea. Prietenia se bazeaza pe incredere si spirit de sacrificiu. Cred ca nimeni nu ppate trai fara prieteni, indiferent de cat de bogat sau inteligent esti. Prietenia este cel mai important termen care tine pacea pe Pamant. Fara ea nimeni nu ar putea sa traisca fericit pe planeta. In zilele noastre de foarte multe ori se regaseste o forma negativa de ati arata prietenia si cred ca adolescentii din toata lumea au o opinie diferita despre prietenie. Un prieten adebarat este intotdeauna langa tine atunci cand toata lumea este impotriva ta. Poti conta pe el si te va ajuta cu problema ta. Asta este opinia mea despre prietenie si cred ca fara prietenii mei nu as putea face fata tuturor problemelor pe care le am.