RO Study
👤
Voicumarina10
Voicumarina10
27-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Desenați două semidrepte opuse
Răspuns :
DenisBlogz
DenisBlogz
27-10-2020
sper ca te-am ajutat!
Daca mi-a scăpat ceva te rog sa-mi spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Un Carnaval Elevii Unei Scoli Pregatesc 1.000 Baloane,rosii, Galbene, Si Albastre.Daca 516 Baloane Nu Sunt Rosii, Iar 718 Nu Sunt Galbene, Afla Cate Balo
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Nenul Care Impartit La 30 Si La 48 Da De Fiecare Data Restul 7.
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Ce Inseamna , Daca Amplifici Cu Ce Te Ajuta..?
1) Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic In A Si M Mijlocul Lui BC. Daca Masura UnghiuluiACB Este De 20grade Calculati Masura Unghiului AMC Si AMB. 2) ABCD este Patr
125 La Puterea A 9 : 25 La Puterea A 13 = ?81 La Puterea A 15 : 27 La Puterea 20 = ?
1.Din Banii Economisiti,Ducu A Cheltuit O Treime Pentru Un Joc,20% Pentru O Carte Si A Mai Ramas Cu 96 Lei.Cati Bani A Avut Ducu Si Cat A Costat Obiectul Cumapa
Daca Adaug La Perimetrul Unui Patrat 20 Cm, Voi Obtine Perimetrulunui Unui Dreptrunghi cu latimea Egala Cu Latura Patratului.Afla Perimetrul Patratului Si Semi
-Muncitorul,in Ziua Când Primește Salarul,se Hotărăște să Facă Cumpărături Și Să Plătescă Datoriile Către Stat (facturi). În Diagrama Alăturată este Reprez
Sa Se Rezolve In Multimea Nr. Reale Ecuatia 1)5 La X²=52)log₂ (1-√x+1)= -1
Tatal Mama Si Fiul Au Impreuna 118 Ani Fiuleste Cu 26 De Ani Mai Mic Decat Tata Iar Mama Cu Trei Ani Mai Mica Ce Varta Are Fiecare urgennt