RO Study
👤
Corii34
Corii34
27-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 4. Va rog ajutati-ma
Răspuns :
Oanalungu547
Oanalungu547
27-10-2020
Răspuns:
Cam greu dar încerc, vedem
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Sa Înţeleg Si Eu Cum Se Face Exerciţiul Asta (x-2) Totul La A 2 A -x Pătrat +8=0
Am Intre 100-200 De Nuci. Daca Le Împart În Grupe De Câte 2,3,4,5,6,9 Sau 15 Nuci , Îmi Rămâne De Fiecare Data ,cate O Nuca . Cate Nuci Am ?
Transcrieți Primul Și Ultimul Predicat Din Enunțul:" O Să Simți Că Ai Ajuns Undeva Pe O Insulă Exotică Datorită Nisipului Care Este Fin , De Culoarea Untului"
Va Rog Cele Doua Ex, Mai Anume R Și S. Dau 9 Pct Și Coroană În Schimbul Unui Răspuns Cu Explicații!
Nu Inteleg Cum Se Calculeaza Cand Avem Puteri De Genulla Al Doilea Numar Este 2 La Puterea A Treia, Apoi Este Acel 2 Sus Si Inca Un 2,sper Ca Se Intelege
Redactează O Compunere De 15-20 De Rânduri În Care Sa Prezinti Particularitățile Unei Opere Literare.
Rezolvați Inecuația 3x-1>x+3 In Mulțimea Numerelor Naturale Nenule
Alfa Produsul Dintre Numerele Naturale De Doua Cifre Care Au Produsul Dintre Cifre Egal Cu :a.3 B.5 C.7
Reconstruieste Expresiile - Comparatii, Prin Alegerea Termenului Potrivit:▪vitel▪sarpe▪furnica▪lup▪mata▪cioara▪caine▪pisica▪musca▪oaia▪rata▪soarece1.a Se Juca C
Dacă 2x / 3x+ 1 = 5 / 8 Atunci Numărul X Este Egal Cu : Va Rog Ajutați-mă !!!!!