RO Study
👤
Oananastose
Oananastose
27-10-2020
Fizică
a fost răspuns
transforma 329 dl in kg
Răspuns :
Deea20052008
Deea20052008
27-10-2020
Răspuns:
32,9kg......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Doua Propoziții Cu “NEA” Doua Cu “NE-A” Si Una Cu “NEA Și NE-A” Va Rog!!!Am Mare Nevoie Dau Coroana Și 10 Puncte
Omi Spune Si Mie Cineve Cum Se Formeaza The Passive ,azi Dau Test Si Nu Am Inteles Prea Bine ,dau 60 De Puncte + Coronita
Media Aritmetica A Numerelor A,b,c Ai D Este 2,5 , Iar Media Aritmetica A Numerelor B,c Si D Este 3,2. Determina Numarul A.
Povestiți Continutul Fabulei ,,Bivolul Si Cotofana" Din Perspectiva Bivolului, A Catelului Sau A Cotofanei ( La Alegere ) La Persoana 1 . Dau Coroana
AFLAȚI LUNGIMEA UNUI DREPTUNGHI CU LĂȚIMEA DE 2 0RI MAI MICĂ SI ARIA DE 112.5 Cm
Alcătuiește Propoziții Cu Cuvintele:popor Român Limba Română Asimilare Etnogeneză Va Rogggg
Sofia Înconjura De 5 Ori Un Rond De Flori Cu Lungimea De 7 M Câți Metri Străbate Ea
Write The Third -person Singular In Your Notebook A)She (wash) Every Friday.b)I (chat) Online In The Evenings.c)She (study) English On MondaysPlease!
Va Rog Urgent Să Mă Ajutati Și Pe Mine Coroana Care Răspunde Primul. Ex4,5 Pe Astea Două
Write The Correct Verb Form Of An Irregular Verb.Use Your Dictionary To Check Yourself.