RO Study
👤
Cojocvalentina112
Cojocvalentina112
26-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Cu cât este egal 0, 1(6)
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
26-10-2020
0,1(6)=(16-1)/90=15/90=1/6
Answer Link
Chris02Junior
Chris02Junior
26-10-2020
Răspuns:
1/6
Explicație pas cu pas:
= (16-1) / 90 = 15/90 = 1/6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
100. Un Calator A Parcurs Un Drum In Patru Zile Astfel In Prima Zi 20% Din Întregul Drum, A Doua Zi 40% Din Ce Biram Sese De Parcurs, A Treia Zi 50% Din Restul
2. Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: Jn Enunţul „Am Fost Aliniaţi Pe Echipe." Predicatul Este:a) Am Fost;b) Am Fost Aliniaţi; C) Aliniati.
Reformele Lui Cuza Au Făcut Din România: A. O Țară De Export B.un Stat Modern C. O Țară Mai Mare Pentru Realizarea Unirii Era Nevoie De: A. Bani B. Luptă
Construiește Un Enunț Interogativ În Care Substantivul Magazin Să Îndeplinească Funcția Sintactică De Atribut
100. Un Calator A Parcurs Un Drum In Patru Zile Astfel In Prima Zi 20% Din Întregul Drum, A Doua Zi 40% Din Ce Biram Sese De Parcurs, A Treia Zi 50% Din Restul
Transcrie Propozitiile Subordonate Din Urmatoarea Fraza Precizand Felul Acestora "La Mare Am Fost Prima Dată Cu Băieţelul Meu Care Avea Vreo Doi-trei Ani Si Sti
5. Transcrie Propozițiile Subordonate Din Următoarea Frază, Precizând Felul Acestora: „La Mare Am Fost Prima Dată Cu Băieţelul Meu, Care Avea Vreo Doi-trei Ani
Va Rog Mult! Dau 20p
Perimetrul Unui Parc În Formă De Dreptunghi Este De 2624 M Află Lungimea Lățimea Lui Știind Că Lățimea Reprezintă A Treia Parte Din Lungime
Ideea Poetica Din Poezia Departe Sunt De Tine De Mihai Eminescu.Plsss