RO Study
👤
Sebi23453
Sebi23453
26-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Copilului ii sta bine când...
Răspuns :
Stefanenea07
Stefanenea07
26-10-2020
Copilului ii sta bine cand e cuminte
Answer Link
Aksselif
Aksselif
26-10-2020
Răspuns:
zâmbește :))) pot sa mi dai coroana???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mingea Șutată De Un Fotbalist A Avut 110 Km/h Sa Se Afle Masa Mingii De Fotbal Dacă Energia Cinetică (Ec) Este 200 J.
Analizați Morfologic Și Sintactic Următoarele Cuvinte : Ceas,mică,o Lumină, Intrară, Tremură,coridorului.Va Rogg Urgent Dau Coroana Și 50 De Puncte
Scrie Toate Numerele Naturale De 4 Cifre Distincte Care Se Formeaza Cu Cifrele 1 2 5 Si 7. Numarul Lor Este Egal Cu: 6 12 18 24 30 Repedeeeeeee Va Rog Din Sufle
Arunci O Minge De 5 Kilograme Din Repaus De La O Înălțime De 20 De Metri. Cât De Repede Se Mișcă Când Lovește Pământul?.
Substantivele Sunbliniate Sunt: Victorița Si Colegei. Va Rog Ajutați-mă
3. Ce Fapte Menționate În Text Sunt Asemănătoare Cu Ce Ai Trăit Tu În Prima Zi De Şcoală?
Substantivele Sunbliniate Sunt: Victorița Si Colegei. Va Rog Ajutați-mă
3. Ce Fapte Menționate În Text Sunt Asemănătoare Cu Ce Ai Trăit Tu În Prima Zi De Şcoală?
Scrie Toate Numerele Naturale De 3 Cifre Distincte Care Se Formeaza Cu Cifrele 0 2 Si 4. Numarul Lor Este Egal Cu: 3 4 5 6 7 Repedeeee Va Rog Din Suflet P.s.dau
Un Turist Parcurge Un Traseu De 24 Km. Sa Se Afle Viteza Turistului Stiind Ca El A Ajuns La Aceeasi Ora Cu Un Biciclist Care A Parcurs Acelasi Drum Cu Viteza De