RO Study
👤
PaulaMarina
PaulaMarina
26-10-2020
Religie
a fost răspuns
Plsssssssssss ajutați-mă
Răspuns :
Beniboss740
Beniboss740
26-10-2020
Răspuns:
Răspunsul corect este a predica, boteza,face minuni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Planul De Idei Sub Formă De Text
3 Realizaţi Corespondenţa Dintre Versurile Selectate Și Explicaţiile Potrivite. „Învăţătura E-o Comoară Ce Nimeni Nu Ți-o Poate Lua." ► Omul Neînvăţat Este Lips
7. Correct Each Sentence Or Questions. -Thank You For The Informations..................................................................
8. Încercuiește Articolele Hotărâte Din Substantivele subiecte De La Exerciţiul Precedent. ||||| Ex:7.subliniaza Subiectele Din Pro
Ex Asta Va Rog.. Am Nevoie De Rezolvare Completa Și As Vrea Sa Știu Și Ce Formule Trigonometrice Folosiți ….
2. Change The Underlined Words To One Word.
6 Volumul Unui Cub Cu Muchia De 3 Dm Este Egal Cu: A 9 Litri; B 18 Litri; 7 Transformând 5 Hectare În Ari Se Obtin C 27 Litri; D 12 Litri.
Irina Marina Si Cristina Au Impreuna 119 Margele. Stiind Ca Marina Are Cu 16 Margrle Mai Mult Decât Irina Si Cu 12 Margele Mai Putin Decât Cristina Afla Cate Ma
19. Fie A Şi B Numere Naturale. Dacă A Împărțit La 13 Dă Restul 7 Şi B Împărțit La 39 Dă Restul 2, Să Se Afle Restul Împărțirii Lui A + B La 13. Urgent Plss
3. Dintre Numerele −2 , 2 , −4 Și 4 , Mai Mic Decât −3 Este Numărul: a) 4 B) 2 C) −2 D) −4